Vereniging Militum knapt speeltuin Het Soesterkwartier op

Kinderen uit de wijk en omstreken spelen graag bij speeltuin ‘Het Soesterkwartier’, maar de speeltoestellen kunnen wel een likje verf gebruiken. De mannen van vereniging Militum knappen daarom binnenkort vrijwillig de speeltuin op.

De speeltuin bestaat al sinds 1925 en is het hele jaar geopend. Dagelijks glijden er tientallen kinderen van de glijbaan en klauteren ze er behendig op los in de verschillende speeltoestellen. De toestellen zijn toe aan een opknapbeurt en vereniging Militum pakt graag de verfkwast op. “DOOR SK VOOR SK”.

Bezoekers van de speeltuin reageren positief op het nieuws. “Ik kom hier graag met mijn zoontje. Hij kan niet wachten om het eindresultaat te zien”, aldus Ingrid, moeder van Thijs 5. “Hij is al druk aan het fantaseren over welk toestel welke kleur moet krijgen.”

Image

Hieronder houden we u op de hoogte van de voortgang.

Buurtkerk Soesterkwartier verzorgt de lunch als de brothers aan het werk zijn.

Er is contact met de mensen van de speeltuin geweest en waren enthousiast.

Sigma Service Center Amersfoort heeft verf gedoneerd.

De kleuren blauw, groen en wit

verf

Verschillend toestellen worden al aangepakt.

Image

Het schuren en schilderen van de toestellen gaat beginnen. Broeders en Sisters gaan aan de gang.

Image

Eind resultaat van een week hard werken.

logo100

Militum is een onafhankelijke club. Wij richten ons voornamelijk op het broederschap, waarbij respect en vertrouwen zeer belangrijk voor ons is.

We komen geregeld bij elkaar voor darten, kaarten, drankje en een hapje.

KvK 82817952

NL84 BUNQ 2060 4516 98